З 1 червня розпочинається реєстрація дітей у ДНЗ №35 «Вишиванка»


Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська повідомляє, що 1 червня 2016 року розпочинається реєстрація дітей у ДНЗ №35 «Вишиванка».

Для проведення реєстрації дитини у ДНЗ №35 необхідно звернутися до головного офісу Центру надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська (вул.Незалежності, 9, І поверх) та мати з собою такі документи:

  • паспорт одного з батьків дитини (оригінал документа);
  • свідоцтво про народження дитини (оригінал документа).

При відсутності будь якого з вище перелічених документів, чи наявності копій, а не оригіналу документа,  реєстрація проводитись не буде.

Реєстрація дітей у ДНЗ з 01.06.2016 року відбуватиметься за столами №11 та №12, час прийому осіб, які бажають зареєструвати дитину у дошкільний навчальний заклад (садочок) проводитиметься з 09.00 год. до 17.00 год. (без перерви).

УВАГА УНИКАЙТЕ ШАХРАЙСВА!

Зверніть увагу, що будь який попередній запис на прийом для реєстрації дитини у ДНЗ на 01.06.2016р. відсутній.

Для отримання талону на обслуговування необхідно особисто звернутись безпосередньо до Центру надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська (вул.Незалежності, 9) у день реєстрації, тобто 01.06.2016р.

Талон на обслуговування у ЦНАП м.Івано-Франківська для реєстрації дитини у ДНЗ видаватиметься працівником ЦНАП при пред’явлені паспорта та свідоцтва про народження дитини. Іншим особам чи особам без документів талон на обслуговування не видаватиметься.

Інформація про зареєстрованих дітей, а також час такої реєстрації буде відображатись у режимі реального часу на сайті www.dity.if.ua.

Виконавчим комітетом Івано-Франківської міської ради вживаються всі заходи, для прийняття максимальної кількості громадян, а також унеможливлення проведення спекуляцій з цього приводу та прозорості самої процедури прийняття заяв від громадян.