З 1 червня залізничні квитки можна буде купити за 90 днів до відправлення


АТ "Укрзалізниця" з 1 червня розпочне продавати залізничні квитки за 90 днів до дати відправлення.

Про це повідомив міністр інфраструктури України Владислав Криклій у Facebook, пише Укрінформ.

"За нашої ініціативи, з 1 червня можна придбати квитки одразу за 90 днів до дати відправлення, а не за 45-60, як було раніше. Так Укрзалізниця зможе гнучкіше реагувати на попит і завчасно призначати потяги на більш популярні дати і напрямки, а для пасажирів це додаткова зручність і можливість ефективніше планувати свої поїздки", - написав Криклій.

Він зазначив, що дату відкриття рейсів визначають обласні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Саме вони формують відповідне рішення щодо можливості послаблення карантину та відновлення сполучення.

"Належні норми безпеки залишаються в пріоритеті. Це масочний режим, температурний скринінг працівників і пасажирів, дезінфекція вагонів до та після кожного рейсу", - підкреслив міністр.

Нагадаємо, станом на ранок 27 травня АТ "Укрзалізниця" відкрило продаж квитків на 14 поїздів: 5 швидкісних поїздів Інтерсіті+ та 9 нічних поїздів, які розпочнуть курсування з 1 червня 2020 року.

В Україні з 11 травня розпочався перший етап послаблення карантинних обмежень. При цьому Кабмін дозволив працювати деяким торговельним закладам та закладам побутового обслуговування населення.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!