З червня у Франківську запрацюють дитсадки. Вже надійшло понад 1200 заяв


Як відомо, з 1 червня в Івано-Франківську відновлюють роботу комунальних закладів дошкільної освіти. Станом на 12:00 28 травня франківські батьки вже подали 1278 заяви.

Про це під час засідання виконкому повідомив директор Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради Ігор Максимчук, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

Так, за словами головного освітянина запрацюють такі заклади: НЗ № 14 «Кристалик», ДНЗ № 16 «Сонечко», ДНЗ № 17 «Ромашка», ДНЗ № 18 «Зернятко», ДНЗ № 22 «Світанок», ДНЗ № 23 «Дударик», ДНЗ № 24 «Котигорошко», ДНЗ № 35 «Вишиванка», ДНЗ № 36 «Віночок», Початкова школа ім.Софії Русової.

"Сьогодні-завтра завозимо засоби для дезінфекції, рушники та всі інші речі. Вихователі спільно з керівниками зараз створюють ті умови, в яких мають перебувати діти під час карантину",- пояснив Максимчук.

Для того, щоб потрапити в дитсадок потрібно мати довідку від педіатра та довідки з місця роботи батьків.

"Опишу процедуру прийняття в дитячі дошкільні заклади. Вхід у садок батьків має бути виключно в масці чи респіраторі. Вони передають дитину на вході в руки вихователя, у приміщення не заходять. Медичний працівник на вході вимірює температуру. Якщо температура вище 37,2 тоді рекомендуємо батькам забрати дитину додому",- продовжив освітянин.

Більше про алгоритм роботи дитячих садків читайте тут.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!