З Долини на навчання відправили чергову групу військовослужбовців


На Долинщині тривають мобілізаційні процеси. До лав Збройних сил України відправляються мобілізовані жителі міста та району.

2 березня голова районної державної адміністрації Юрій Мазур, представники духовенства району, керівництво та працівники військового комісаріату, рідні та друзі мобілізованих, громадськість Долинщини взяли участь у черговій відправці на навчання призваних військовозобов’язаних, що відбулася у Долинському об’єднаному міськрайонному військовому комісаріаті. Цього дня з Долини до 169 навчального центру «Десна» (смт.Десна, Козелецький район, Чергігівська область) відправилися 34 військові, які проходитимуть на базі центру відповідну військову підготовку та відновлюватимуть раніше отримані знання за військовими спеціальностями.

Зі словами вдячності за патріотизм, сміливість та відважність до призваних бійців звернувся голова районної державної адміністрації Юрій Мазур, побажав міцного здоров'я, добра, сили, мужності, швидкого повернення додому з перемогою і у повному складі. «Районна влада не залишиться осторонь проблем військовослужбовців, які беруть участь в АТО. Ми робитимемо все від нас залежне, щоб сім’ї наших захисників відчували реальну допомогу», - зазначив Юрій Мазур.

Перед відправленням декан Долинський УПЦ КП о.Йосиф Жовнірович; декан Долинський УАПЦ о.Ярослав Лашків, парох УГКЦ «Серця Ісуса і Серця Марії» м.Долини о. Вітольд Левицький, парох УГКЦ «Різдва Пресвятої Богородиці» м.Долини о.Ігор Ліпчанський, парох УГКЦ «Серця Ісуса і Серця Марії» о.Ігор Яблонь помолилися за щасливе повернення мобілізованих зі служби, освятили чоловіків свяченою водою, поблагословили їх  та подарували образки-обереги.

В заході також взяли участь заступник міського голови Любомир Волошанський, представники ЗМІ району.