З Франківщини на строкову службу призвали 360 юнаків


На строкову військову службу призвано 360 юнаків з Івано-Франківської області, а це 72% від загального плану. Призов та відправка команд проходить згідно з встановленими завданнями та графіком.
Про це 26 травня на засіданні обласної призовної комісії, яку очолює заступник голови облдержадміністрації Ігор Пасічняк, повідомив військовий комісар обласного військового комісаріату полковник Ярмошук.
 
Разом з тим члени обласної призовної комісії повторно заслухали інформацію голів призовних комісій Верховинського, Городенківського, Калуського, Коломийського, Косівського, Рожнятівського та Снятинського районів, міст Івано-Франківська та Коломиї, відповідних військових комісарів про хід призову в районах і містах, про виправлення недоліків та заходи, вжиті для підвищення якості підготовки молоді до військової служби.

Протокольним дорученням їх зобов’язано до 10 червня цього року виконати встановлені планові завдання.

Відповідальність за проведення повторного медичного обстеження призовників, які заявляли скарги на стан здоров’я, покладено на заступника директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації М. Матейка.