З міського бюджету виділили два мільйони на співфінансування придбання житла сім'ям загиблих в АТО


Департамент соціальної політики інформує, що 18.11.2016 року під головуванням заступників міського голови Олексія Кайди та Олександра Левицького проведено засідання комісії щодо розгляду заяв членів сімей загиблих військовослужбовців та інвалідів війни I –II групи про виплату грошової компенсації.

Дана комісія працює на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 19.10.2016 року № 719 «Питання забезпечення  житлом сімей загиблих  військовослужбовців які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також  інвалідів I –II  групи з числа військовослужбовців, які брали участь   у зазначеній операції, та потребують  поліпшення житлових умов.  Матеріали по даній комісії готує департамент соціальної політики  виконкому Івано-Франківської міської ради ( Р.Зелик).

На засіданні розглянуто заяви членів сімей загиблих  військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також  інвалідів I –II  групи з числа військовослужбовців, які брали участь   у зазначеній операції щодо виплати грошової компенсації на придбання житла.

Вирішено, що виплата грошової компенсації на придбання житла буде проводитись  з коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам для придбання житла вищезазначеним категоріям, які потребують  поліпшення житлових умов і які перебувають на квартирному обліку за місцем реєстрації в місті Івано-Франківську, та за особистим дорученням  міського голови Руслана Марцінківа передбачено співфінансування за рахунок коштівміського бюджету  в сумі два мільйони грн.