З миру по нитці: Сім'я загиблого героя з Прикарпаття потребує допомоги


Всіх небайдужих закликають допомогти сім'ї загиблого героя, бійця Добровольчого українського корпусу «Правий сектор» Григорія Семанишина.

18 січня, у Надвечір'я Богоявлення поширилася страшна звістка про те, що в районі Донецького аеропорту загинув один із командирів Правого сектору з Прикарпаття Григорій Семанишин (Семен).

Григорій був активним учасником Революції гідності з самого її початку. Коли розпочалася боротьба за українську незалежність, він з Київського Майдану вирушив в зону проведення АТО у складі «Правого сектору». Пройшов Іловайськ, Донецький аеропорт, Дебальцеве, Опитне, Піски.

У героя залишилася вагітна дружина та двоє діток. Тому всіх небайдужих людей закликають допомогти сім'ї героя ,який пожертвував за наш спокій найдорожчим. 

"В родині зараз страшна біда та скрута! Їм зараз потрібна конкретна допомога, а не пафосні слова", - звертаються волонтери. 

Карточка дружини Світлани №5168 7572 7662 2901

Тому просимо підтримати родину Григорія. І хто робить перепости напишіть на своїй сторінці хоч кілька слів від себе, нехай люди отримають інформацію.