За два дні вісім людей з підозрою на COVID-19. Голова Долинської ОТГ просить утриматись від зустрічей


За останні дві доби до лікарні Долинської ОТГ поступило восьмеро восьмеро осіб з підозрою на короновірус.

Зараз у стаціонарі знаходиться 48 пацієнтів, а ще 18 хворих лікуються амбулаторно. Про це на власній сторінці повідомив голова Долинської ОТГ Володимир Гаразд.

"Основна причина зростання кількості людей - це карантинна «відлига», зростання нашої соціальної активності та нехтування правилами безпеки. Зростає напруга і в лікарні, адже лікарі і сестри працюють позмінно з величезним пере(навантаженням) уже третій місяць поспіль, а частина з них уже теж захворіла і знаходиться в стаціонарі. На фоні не таких вже й великих коронавірусних державних виплат зростає втома та напруга у лікарському середовищі",- пише Гаразд.

Голова громади просить мешканців Долинської ОТГ утриматись від непотрібних контактів, святкувань, зустрічей та походів. Якщо це є необхідним, то подбати про свою безпеку та близьких.

"Користуйтесь засобами безпеки та дотримуйтесь дистанції! Кожен наш необережний вчинок чи контакт може додати клопоту не тільки Вам особисто, Вашій родині чи колегам по роботі, але й медичним працівникам, котрі працюють і постійно знаходяться у зоні ризику, хоча є такими ж людьми, як і ми з вами",- додав Гаразд.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!