За кров'ю простих солдатів зрада у Верховній раді пройшла непоміченою, - народний депутат


За кров’ю, вибухами і смертями людей влада вдало приховала головне – в парламенті сформовано «ширку» з БПП, НФ, Опозиційного блоку і тушок, які голосували за диктаторські закони і вірно служили Януковичу.

Таку думку щодо кривавих подій під парламентом 31 серпня на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат Віктор Балога.

"За кров’ю, вибухами і смертями людей влада вдало приховала головне – в парламенті сформовано «ширку» з БПП, НФ, Опозиційного блоку і тушок, які голосували за диктаторські закони і вірно служили Януковичу.

Для мене дуже показово, що в списку тих, хто натиснув «за», є одночасно Сергій Лещенко і Олесь Довгий.

Пане Сергію, не питаю, що змусило вас так голосувати. В мене інше питання - як вам така компанія?

Цікаво, що серед тих, хто голосував, є такі достойні парламентарі, як Ківалов, який фальсифікував вибори, працював на Януковича, але до якого у влади немає жодних питань. І в цьому немає нічого дивного – він член команди. І коли влада намагається пояснити народу, звідки голоси за Конституцію, якщо її не підтримали три фракції демократичної більшості, то називає Ківалова і вчорашніх тушок «позафракційними».

Якби не трагедія під Верховною Радою, про це знала б уся країна. Але, за кров’ю простих солдатів ця зрада стала непомітною. Так само, як і за кров’ю, яку наш народ проливає на Сході, не такою помітною є корупція у Києві", - пише народний обранець