За логотип для Івано-Франківського парку віддадуть вівцю


Комунальне підприємство «Міський парк культури та відпочинку імені Т. Г. Шевченка» оголосило про початок конкурсу на створення логотипу. Переможцю обіцяють подарувати вівцю.

Організатори просять учасників конкурсу створити логотип - будь-яку комбінація позначень (емблема, слова, літери, цифри, зображувальні елементи, комбінації кольорів), яка здатна передати унікальність та ідентифікувати КП «Івано-Франківський міський парк культури та відпочинку імені Т.Г. Шевченка», постійний графічний, словесний, образотворчий або об'ємний знак, комбінований із зображенням, літерами, цифрами, словами або без них.

В якості призу, найкращий виконавець роботи отримає овечку. При бажанні переможця, вівця буде утримуватися на території міського парку, інформує Бліц-Інфо.

Для участі в конкурсі необхідно надіслати графічне зображення логотипу у форматі jpg, eps, ai, psd, tiff та інші,  на електронну скриньку presa.park.if@gmail.com до 15 лютого 2015 р.,зазначивши в листі своє прізвище, ім’я та номер мобільного телефону для зворотного зв’язку.

Результати конкурсу будуть оголошені 20 лютого 2015 року.