За минулу добу п'ятеро прикарпатців потрапили до лікарні з обмороженням


Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту населення ОДА.

9 січня о 10.55 в травматологічне відділення Тлумацької ЦРЛ поступив житель с. Бортники Тлумацького району гр. 1993 р.н., з діагнозом обмороження правої кисті руки ІІ ступеня, та о 14.10 поступив житель с. Гринівці Тлумацького району гр. 1998 р.н., з діагнозом обмороження обох стоп і правої кисті руки ІІ ступеня. На даний час потерпілі знаходяться на стаціонарному лікуванні в Тлумацькій ЦРЛ.

12.25 в Коломийську дитячу лікарню до травматологічного відділення доставлено гр. 2001 р.н., житель Коломийського району с. Мишин  з діагнозом -обмороження стопи правої кінцівки I- ст. Стан потерпілого задовільний.

11.45 працівниками патрульної поліції було доставлено в Рогатинську ЦРЛ гр.  1988 р.н., який проживає за адресою м. Надвірна, з діагнозом – загальне переохолодження тіла. Стан потерпілого задовільний.

14.03 в травматологічне відділення Косівської ЦРЛ було доставлено жителя с. Середній Березів гр. 1963 р.н., із діагнозом: обмороження ІІ-ІІІ ступеня верхніх кінцівок пальців обох китиць. На даний час потерпілий знаходиться в травматологічному відділенні. Стан потерпілого середнього ступеня (помірно порушений).