За півтори роки касирка готелю у Буковелі вкрала у роботодавця 73 тис. грн


Надвірнянський районний суд засудив касирку готелю «Radisson Blu Resort Bukovel», що вкрала 73769 грн. 88 коп.

Як зазначається у матеріалах справи, з 30 січня 2014 до 3 травня 2015 року жінка 42 рази обкрадала роботодавця, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

«У зв'язку з важким матеріальним становищем сім'ї, зокрема лікуванням матері, яка перенесла інсульт та хворобою співмешканця, який крім того є інвалідом 2-ї групи, у неї виник умисел щодо привласнення частини грошових коштів Західної філії ТзОВ «Зірка Буковелю» з грошових сум, які вона приймала, як касир. Вказує, що вона, протягом 2014-2015 років отримувала наручно суми готівкових коштів та в подальшому проводила їх через касові документи та документи фінансової звітності у меншій сумі і таким чином різницю залишала собі», - йдеться у судовому рішенні.

Касирка у судовому залі розкаялася та просила суд її суворо не карати.

У підсумку суд визнав її визнав винуватою у вчиненні злочину, передбаченого ст. 191ч.1 КК України та призначити їй покарання у вигляді 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а саме 850 гривень штрафу без позбавлення права обіймати певні посади та займатися певною діяльністю, які пов'язані з матеріальною відповідальністю, обліком, збереженням, управлінням та розпоряджанням матеріальними цінностями. Суд також зобов’язав її повернути викрадені кошти.