Загострення на фронті: Двоє військових загинули, ще двоє поранені


Двоє українських військовослужбовців загинули на сході минулої доби. Один – внаслідок ворожого обстрілу, ще один підірвався на невідомому вибуховому пристрої. Ще двоє бійців зазнали поранень.

За інформацією штабу АТОситуація на фронті загострилася – загалом протягом доби противник 36 разів порушив перемир'я. Українські армійці 28 разів відповідали вогнем.

Найскладнішою ситуація залишається на Донецькому напрямку – увечері бойовики двічі обстрілювали з гранатометів і кулеметів позиції біля шахти Бутівка. У результаті протистояння отримав поранення український армієць. А близько 18:00 години, унаслідок обстрілу противника у районі Кам'янки загинув боєць сил АТО. Також неподалік Невельського підірвався на невідомому вибуховому пристрої український воїн.

На Приморському напрямку із озброєння бронетехніки ворог гатив по оборонцях Новотроїцького. А під мінометним вогнем були Водяне (82 мм) та Павлопіль (120 мм). Під час обстрілу останнього отримав поранення ще один наш військовий.

На Луганському напрямку загарбники застосовували стрілецьку зброю на підступах до Новоолександрівки та Попасної. А протитанкові гранатомети та кулемети – неподалік Станиці Луганської та Валуйського.

Також у Майорському жінка підірвалась на розтяжці. Це повідомляє поліція Донеччини. 34-річна жінка зійшла з дороги у лісопосадку між Майорським і Зайцевим і не помітила вибуховий пристрій. Зараз її шпиталізували до лікарні Бахмута, в неї травми тулуба та кінцівок.