Загиблих в результаті обстрілу в Маріуполі вже 16, поранено - 83, - міськрада


Станом на 14:15 у результаті ранкового обстрілу бойовиками території житлового мікрорайону "Східний" загинули 16 мирних жителів, а ще 83 - отримали поранення

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Маріупольської міської ради, передає Еспресо.TV

"За уточненими даними станом на 14:15 у результаті ранкового обстрілу бойовиками території ЖМР "Східний" загинули 16 мирних жителів, а ще 83 отримали поранення різного ступеня тяжкості", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що 74 поранені госпіталізовані в лікувальні установи Маріуполя, а ще дев'яти була надана допомога, після чого люди були відпущені додому.

При цьому в міськраді запевнили, що ситуація в Маріуполі під контролем, загрози наступу на місто немає.

Нагадаємо, о 09.25 бойовики незаконних збройних формувань здійснили черговий терористичний акт — з реактивних систем залпового вогню “Град” вони обстріляли східну околицю Маріуполя.

О 13.30 Мікрорайон "Східний" у Маріуполі знову був обстріляний з "Градів".

За уточненими даними, на 13.00 за фактом масованого обстрілу бойовиками з установок Град житлових районів Маріуполя загинуло 15 і поранено 76 мирних жителів, загинув один, поранено двоє бійців Національної гвардії України.

Секретар РНБО України Олександр Турчинов заявив, що відповідальність за загибель мирних жителів в Маріуполі лежить безпосередньо на російському президенті Путіну.