Заїжджа жебрачка на Прикарпатті обікрала два будинки


Тисменицькі міліціонери затримали жительку Житомирщини, яку підозрюють у вчиненні двох крадіжок з будинків місцевих мешканців.

Опитуючи потерпілих та їх сусідів, правоохоронці довідалися, що в день вчинення злочинів вулицями села їздив незнайомий автомобіль. У ньому перебувала жінка, яка просила милостині по селу. За отриманою інформацією оперативники встановили особу, а невдовзі й затримали підозрювану - 34-річну жительку Житомирської області.

Під час розмови зі слідчим підозрювана, зважаючи на пред’явлені їй речові докази, змушена була зізнатися у причетності до двох кримінальних правопорушень. З’ясувалося, що вона тимчасово винаймає житло в обласному центрі, ніде не працює, а живе з того, що випросить по селах. Коли ж господарів будинків не було вдома, зловмисниця тихцем заходила в залишені незачиненими оселі і вчиняла крадіжки. Як правило, викрадала золоті прикраси, гроші та інші негабаритні цінні речі.

Зараз правоохоронці перевіряють причетність цієї особи до вчинення інших аналогічних злочинів на території району та Прикарпаття загалом.