Замість протоколу Руслану Марцінківу вручили незареєстрований документ


Сьогодні міський голова Івано-Франківська Руслана Марцінків запросив працівників Департаменту захисту економіки для вручення повторного протоколу, який їм не вдалося скласти з першого разу. Протокол стосується ненадрукованих дисків про Івана Франка та муралу дисидентки Ірини Сеник.

Проте замість київських колег, на зустріч завітав працівник Управління захисту економіки в Івано-Франківський області та вручив скаргу від ГО «Тризуб».

Попри те, що міський голова Руслан Марцінків лікується на денному стаціонарі й перебуває на лікарняному, він прийшов на робоче місце, щоб зустрітися й отримати повторний протокол.

На зустріч було запрошено й представників місцевих ЗМІ. Проте схоже на те, що працівники департаменту вирішили, що зайві свідки їм не потрібні. Тож прийдуть знову раптово, а тоді стверджуватимуть, що міський голова від них переховується. Про це зазначив також і працівник місцевого УЗЕ, що можливо «київські хлопці» навідаються пізніше.

«Уже знайомий мені працівник управління захисту економіки замість протоколу, чомусь, вручає мені запит-скаргу від організації «Залізний тризуб». Як на мене, це вже можна трактувати як політичне переслідування, адже в листі йдеться про виділення коштів на, начебто, піар ВО «Свобода». Мабуть правоохоронні органи не зовсім розуміють, що ми у своїй діяльності керуємося виключно Законами Україна, згідно з якими кошти з міського бюджету не можуть витрачатися на рекламу політичних сил. Дуже смішна позиція, адже звернення можна передати мені через канцелярію, замість того, щоб уже вкотре влаштовувати цей цирк. І такі театралізовані дійства відбуваються не лише у Франківську, а й у інших містах Західної України: УЗЕ у кількості 50 осіб у Тернополі, кримінальна справа на мера Львова за його позицію. Складається враження, що на Галичину робить наступ державна влада, хоче поставити нас на коліна», - прокоментував ситуацію Руслан Марцінків.

До теми: Руслан Марцінків запросив правоохоронців з правильним протоколом до себе у кабінет

На міського голову Франківська влаштували політичне переслідування?

До очільника Франківська через автівку в кредит прийшли працівники УБЕЗ