Замість психдиспансеру на Софійці буде житловий будинок


Замість психдиспансеру житловий будинок. Позачергова сесія міськради ухвалила проект рішення, згідно з яким буде проведено конкурс і залучено інвестора на добудову приміщення, що на Софіївці. Раніше тут мав бути психдиспансер, але будівництво так і не завершилося.

Наступний проект рішення стосувався плати за землю представниками гаражних кооперативів. Ще раніше вони пікетували сесії із вимогами зменшити заплановану на цей рік ставку земельного податку. Міська рада ухвалила проект рішення, за яким розмір ставки у порівнянні з попереднім роком не змінюється, передає ТРК Вежа.

Щодо гаражів, котрі за словами окремих депутатів, іноді нагадують міні-вілли, міська рада вирішуватиме питання інакше. Йшлося на засіданні.

Також окремим проектом рішення міська рада остаточно вивела з експлуатації котельню на Карпатській вулиці. Сесія надала дозвіл на списання з балансу “Теплокомуненерго” основних засобів.

Окремим питанням депутати внесли зміни до торішнього рішення “Про міський бюджет”. Відтепер із міської казни фінансуватиметься новостворене Управління охорони здоров’я. До слова, наразі установу припишуть у Адмінбудинку.