Зарплата - від шести тисяч: У Франківську шукають працівників на сортувальну лінію


КП "Полігон ТПВ" шукає на роботу 18 сортувальників, двох електриків і двох слюсарів-механіків.

Як розповів у розмові з кореспонденткою Бліц-Інфо очільник підприємства Юрій Мороз, вчора на полігоні у тестовому режимі запустили нову сміттєсортувальну лінію. Втім для повноцінного початку роботи установки необхідно 28 працівників-сортувальників. На сьогодні вже вдалося знайти 10 бажаючих, ще 18 місць є вакантними.

"Там є побутові приміщення з душовими, мікрохвильовки. Спецодягом всі працівники будуть забезпечені обов'язково. Після офіційного працевлаштування за індивідуальними мірками їм пошиють спецформу. Проте для пошиву треба трішки часу тож на початку ми видамо їм халати та рукавиці. З харчуванням поки що питання відкрите. Проте у нас там є мікрохвильовка де можна розігріти їжу, холодильник", - каже очільник підприємства.

Робочий день з 8:00 до 18:00. Автобус о 7.15 забирає людей від офісу на Військових ветеранів і везе на полігон. Назад повертається о 18.15 год. Перерва на обід годину. Графік роботи - через день. Неділя, релігійні та державні свята - вихідні. Зарплата від 6 тисяч грн. Офіційне працевлаштування.

Також Юрій Мороз зауважив, що якщо людина захоче працювати кожен день, то зарплата відповідно буде вдвічі більша - близько 12 тисяч.  

На підприємстві чекають також і мешканців сусідніх сіл. Для них буде організовано довіз. 

Бажаючі можуть зголошуватися у робочі дні з 8.00 до 17.00 год. за тел. 50-73-88, 067 341 30 48, або приходити на вул. Військових ветеранів, 10а (3 поверх).