Зарядка ІФ


У суботу, 30 травня, о 9:00 на п’яти майданчиках Івано-Франківська пройдуть другі ранкові «Зарядки ІФ».

Майже минули два тижні від першої «Зарядки ІФ», що пройшла 16 травня. Нас чекає друга серія ранкової гімнастики – на тих же майданчиках, але з новими тренерами на деяких із них.

На міському озері з любителями активного дозвілля займатиметься інструктор спортклубу «Альянс», дипломований фітнес-тренерМар’яна Пахнюк. Мар’яна – тренер з аеробіки та силових програм, пілатесу, стретчингу та стріп-пластики. Обіцяє, що зарядка пройде драйвово, бо вона планує внести до неї трохи базових танцювальних кроків. Також будуть силові вправи для ніг, рук та спини. Ще вона попрацює над розвитком рівноваги, а завершить зарядку легкий стретчинг.

Упарку на вул. Молодіжна працюватиме тренер«Yoga IF School»Наталія Салітра.У минулому вона – спортсмен з легкої та важкої атлетики, а з 2008 року практикує йогу. На даний момент Наталія – кваліфікований спеціаліст-педагог у напрямках «гімнастика йогів для дітей», «йога для підлітків», «YOGA baseline».

На «Парковій алеї»(вул. Сєченова) працюватимуть інструктори та спортсмени клубу «AliaS»–Ірина Кінащук, Тамара Жмурко і Олександр Майко. Зазначимо, що буквально на днях Олександр переміг на півмарафонськійдистанції на змаганнях у Польщі.

На майданчику школи №10 зарядку проводитиме відомий усім тхеквондистІгор Йосипів. Він не тільки проведе загальну зарядку, а й покаже деякі прості прийоми з тхеквондо. Тож учасники зможуть і розім’ятись, і пізнати ази цього виду спорту.

У іншій школі – №18 – розминати франківчан буде знаний легкоатлет Ігор Гелетій. Він – неодноразовий призер та переможець всеукраїнських та міжнародних змагань з кросу. Свою зарядку, як і пасує легкоатлету, він розпочне з короткої пробіжки, а також поділиться порадами про те, як краще займатись бігом.

Чекаємо всіх на другій «Зарядці ІФ» та наголошуємо, що займатисьможна людям будь-якого віку та рівня фізичної підготовки. Після зарядок кожен учасник зможе поспілкуватись з інструкторами та поставити їм питання.

Нагадуємо, що проект «Зарядки ІФ» стартував 16 травня 2015 року і проводитиметься по суботах двічі на місяць на п’яти майданчиках міста до кінця літа. Проводять зарядку інструктори найкращих спортклубів Івано-Франківська, а також відомі спортсмени.

Організовує зарядки спортивний портал «Sport.if.ua» за підтримки будівельної компанії «Благо» та Комітету фізкультури та спорту виконкому міськради.

Детальніша інформація – у групі «Зарядок ІФ» на Facebook.