Засідання еко-комісії


Сьогодні, 15 лютого о 15 год розпочнеться засідання постійної комісії обласної ради з питань екології та раціонального природокористування (каб. 507 ОР).

1. Про погодження надання ДП "Спецзалізобетон" ВАТ "Івано-Франківськцемент" у користування ділянки надр.

Доповідає: Ріяфет Гасимов 

2. Про призначення директора обласного комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради "Дністровський регіональний ландшафтний парк імені Сергія Дідича".

Доповідає: Ріяфет Гасимов

3. Про проект рішення обласної ради "Про переоформлення ТДВ "Рогатинпісок" акта про надання гірничого відводу для розробки Стратинського родовища піску, що знаходиться на території Стратинської сільської ради Рогатинського району Івано-Франківської області".

Доповідає: Ріяфет Гасимов

4. Про проект рішення обласної ради "Про надання ТДВ "Рогатинпісок" гірничого відводу з метою розробки Північно-Західної ділянки Москалівського родовища піску, яке знаходиться на території Стратинської сільської ради (0,5 км на схід від хутора Москалі) Рогатинського району Івано-Франківської області".

Доповідає: Ріяфет Гасимов

5. Про проект рішення обласної ради "Про погодження товариству з обмеженою відповідальністю "ПАРІ" у користування ділянки надр".