Заступник міністра розповів прикарпатцям, як у Києві бачать розвиток спорту


Сьогодні, 6 червня, у Франківську спортивна громадськість області зустрілась з першим заступником Міністра молоді та спорту Ігорем Гоцулом.

Зустріч відбулась для того, щоб розповісти як Міністерство бачить розвиток спорту в державі та які на це погляди у громадян, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

"Часто буваю на Франківщині, де розмовляю про розвиток спортивної інфраструктури. Хочу продовжити розмови та рухатись долі у рішеннях. Я їду зустрічатись зі спортивним активом не лише для того, щоб розказати про нашу роботу, хоча це важливо, а для того, щоб почути думки людей. Зазвичай пропозиції народу лягають в основу рішень, які вкладаються в Міністерство молоді та спорту України",- ділиться Ігор Гоцул.

Крім розмов про розвиток спорту, очільник розповів про нормативний документ, оприлюднений близько місяця назад, який регулює організацію проведення змагань. Документ готувався 8 років, велася  активна боротьба з Міністерством фінансів та іншими органами, для того, щоб порядкувати його.

"Він розширює можливості, дає відповіді на багато питань, які раніше треба було доводити юристам. Документ спрощує підходи до проведення заходів і надає змогу колегам ефективніше працювати і реагувати на виклики часу",- пояснює високопосадовець.