Завтра в Івано-Франківську відбудеться масовий велопробіг


Завтра, 28 травня в рамках всеукраїнської акції «Велодень» в Івано-Франківську відбудеться масовий пробіг вулицями міста.

У пробігу візьмуть участь члени міських велоклубів, велосипедисти Івано-Франківська та гості з інших міст області. Аналогічні пробіги відбудуться у всіх великих містах України, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

Таким чином велосипедисти пропагандуватимуть здорового та активного способу життя, екологічної альтернативи міському авто, створення цивілізованих умов для велосипедисті, виступають за безпеку та взаємоповагу на дорогах, створення велодоріжок та велопарковок у громадських місцях.

Організатори зазначають, що дуже хочуть побити минулорічний рекорд учасників на велодні. Як відомо, їх тоді зареєструвалося близько 1350. Однак в колоні їхали й ті, хто приїхав в останні хвилини і не встиг підійти до столика реєстрації.

Стартує велопробіг з площі перед будівлею ОДА (вул. Грушевського, 21) о 10:00. Маршрут пролягатиме основними вулицями міста та завершиться біля міського озера, перед сценою.