Земельну ділянку, яка виділялася під будівництво спорткомплексу на Чукалівці, хочуть роздати учасникам АТО


Сьогодні, 25 березня, відбулось засідання постійної комісії з питань аграрної політики та земельних відносин.

Перше питання – ситуація з земельною ділянкою для будівництва спортивного комплексу на території Чукалівської сільської ради, пише Галкор. Доповідачем виступила заступник голови обласної ради Ольга Галабала, яка повідомила, що в 2011 році постало питання про будівництво спортивно-розважального комплексу поблизу Франківська.

В 2012 році була створена комісія, яка мала розробити план спорткомплексу та визначитись з ділянкою, де він буде зведений. «Комісія обрала село Чукалівка, масив «Березини», – зазначила Галабала.

Також вона розповіла, що приблизна вартість проекту – 28 млн грн, враховуючи курс валют на 2012 рік. Але кошти так і не виділили. «Ділянка зараз знаходитья в користуванні обласної ради, тому Чукалівська сільська рада надала прохання повернути цю ділянку у власність сільської ради, щоб роздати участинкам АТО», – додала Галабала.

«Обласна рада не проти повернути ділянку, але ми не хочемо «дерибану», а це може статись», – додав Іван Приймак, голова постійної комісії.

Святослав Никорович запропонував зняти це питання через нещодавню смерть сільського голови та велику недовіру до сільської ради села Чукалівка.

«Ми не рекомендуємо передавати цю земельну ділянку в цільове використання Чукалівській сільській раді  до вирішення всіх нюансів стосовно цього питання», – підсумував Іван Приймак.