Жіночко, ви не одна дзвоните: Франківка скаржаться на хамство операторів 102


В Івано-Франківську оператори кол-центру 102 хамлять людям і навіть радять звернутись до поліції Сполучених Штатів Америки.

Про останній інцидент у мережі Facebook повідомила мешканка Івано-Франківська Maya Vorobkanych.

"Історія така: О 12.04 на перехресті вулиць Бельведерської та Новгородської сталась ДТП, машина "Лада" збила велосипедиста, котрий рухався по головній дорозі, збила так, що велосипед опинився під машиною, а хлопчину чудом відкинуло в інший бік. Варто сказати, що жінка-водій абсолютно адекватна і дуже налякана. Можливо, просто не побачила велосипедиста і не встигла зреагувати.

О 12.06 викликали швидку, яка приїхала приблизно о 12.09. Хлопець в шоковому стані, але травм значних немає", - зазначає Воробканич.

Дівчина розповідає, що особисто викликала поліцію о 12.10, три хвилини "вільних операторів не було", коли нарешті знайшовся оператор, вона повідомила про ДТП, а також поцікавилась, чому так довго потрібно очікувати з'єднання.

"Відповідь отримала просто геніальну: "Жіночка, то взагалі-то, не ви одна дзвоните", а я питаю "А що робити, якщо мене ріжуть і вбивають, може, Вам варто збільшити штат і брати приклад з поліції США, котрі реагують моментально". Відповь була такою: "То, пані, звоніть і звертайтесь до них". До слова поліція приїхала о 12.31. (21 хв від моменту дзвінка)

Мораль сєй басні така: з усіма трапляються нещасні випадки, і жінка-водій переживала за хлопця, сама дуже налякалась. Але якщо ви не можете додзвонитись в поліцію, яка повинна нас захищати, яка існує з наших податків, то вся надія лише на поліцію Сполучених Штатів, ось куди вам порадять звернутись. Ось куди вас відправить диспетчер, якщо ви такий наглючий і насмілитесь поставити неугодне питання і дати пораду. Нас врятує тільки поліція США", - зауважує франківка.