ЖК по вулиці Б. Хмельницького від будівельної компанії «Альянс-ІФ» - це ваша інвестиція у майбутнє


Нова квартира в сучасному будинку від «Альянс-ІФ» дозволить відволіктися від метушні, відновити сили після заторів в центральній частині Івано-Франківська, насолодитися затишком у колі своєї сім'ї.

Сучасний 10-поверховий будинок комфорт-класу має вигідне розташування, яке дасть змогу в межах 15 хвилин дістатися до центру міста. Транспортна розв’язка є однією з найзручніших в Івано-Франківську.

У кроковій доступності розташовані всі необхідні об’єкти соціальної інфраструктури, зокрема: школа №8, дитячий садок №4, торговельні центри, продуктові супермаркети, аптеки, перукарня, фітнес-центр, авто мийка. Територію навколо будинку озеленять, облаштують відпочинкову зону, встановлять дитячий і спортивний майданчики.

До того ж, територія будинку буде обгороджена, весь двір легко проглядається з будь-якої квартири. Турботливі матусі будуть в повному спокої, адже дитина ніколи не пропустить обід.

Особливість житлового комплексу по вул. Б. Хмельницького – це доступні ціни, якісні будівельні роботи, надійні матеріали і комплектування.

Здача першої черги наприкінці цього року.

Щоб придбати квартиру від будівельної компанії «Альянс-ІФ», звертайтесь за телефонами: +38 (0342) 55 99 93; +38 (‎096) ‎38-37-381; +38 (‎050) ‎38-37-381.