Журналістка СТБ погодиться вийти заміж за “беркутівця”, якщо він напише рапорт


Після того як 24-річна співробітниця телеканалу СТБ Лідія Паньків всю ніч стримувала загін «Беркута» від розгону Євромайдану, один з бійців зробив їй пропозицію руки і серця.

«Я запам’ятав твій номер телефону, коли ти диктувала його знайомій. Але я не знаю, як тебе звати. Я стояв вночі зі щитом перед тобою. Думав, що ти ненормальна. Але коли в кіпіші ви з подругою нас зупинили, я зрозумів, що хочу на тобі одружитися. Андрій», – написав «беркутівець» в смс.

Лідія Паньків досі здивована, як він зберіг у пам’яті її номер. «А було так: мене побачила знайома і стала просити, щоб ми з подругою тікали від «Беркута». Я крикнула їй: «Все в порядку, не хвилюйся!» Тоді вона попросила мій номер телефону. Я продиктувала, і Андрій запам’ятав цифри на слух», – розповіла дівчина.

Після смс-листування молоді люди зустрілися на Майдані. Однак Лідія згоди вийти заміж поки не дає. «Тільки після того, як він напише рапорт про звільнення», – заявила вона.

Нагадаємо, в середу, 11 грудня, близько 1:00 ночі озброєні бійці спецпідрозділу «Беркут» і внутрішніх військ почали «зачистку» наметового містечка на Майдані Незалежності в Києві.

Вранці активісти Євромайдану і мирні громадяни, які прибули на допомогу учасникам акції, допомогли відстояти Київську міськдержадміністрацію і Будинок профспілок від штурму «Беркуту» і внутрішніх військ МВС.