Журналістська “Меланка” побувала в прикарпатських очільників


Мер-бруківка,патрульні призначення і “комунальні” турботи… Івано-Фроківські журналісти водили Меланку по чиновницьких кабінетах.Самі написали сценарій адаптований до місцевих реалій. Медійники кажуть, після тривалої паузи “журналістська Меланка” відновала традицію. Обіцяють водити козу від порога до порога.

У незвичній для себе ролі виступив прес-секретар патрульної поліцїі Микола Гурак. Біляві кучері, зухвалі манери за кермом і яскравий стиль одягу став чи не символічним образом для правоохоронців. Микола ретельно підбирав костюм для Меланки, пише  ВЕЖА

Замахнулися прикарпатські журналісти і на глобальну проблематику. Сюжетна лінія коляди торкається і політичної арени. Василь і Меланка відразу вмощуються в зручні управлінські крісла. А тим часом жидівка намагається подорожче продати козу Гривню. В розпал торгів втручаються міжнародні організації . Згодом усяка нечисть ввірвалася на територію України. На захист Батьківщини стали добровольці.

Попри всі труднощі, добро перемагає.

Всі зібрані кошти журналістська Меланка передасть на лікування колеги Оксани Кваснишин. Жінка близько року бореться з тяжкою онкологічною недугою.