Журналісти довели, що в Лісниках земля заступника Авакова


Земля й будинку в Лісниках, від яких відхрещується заступник міністра внутрішніх справ Сергій Чеботар, все-таки належить йому.

Про це написав у своєму ФБ журналіст Денис Бігус, наводячи відповідні документи.

"Держакти на нерухомість зовсім однозначно підтверджують - земля під будинком у Лісниках (та й самі будинки! будинки, він там не один) оформлені на дочку заступника міністра внутрішніх справ - Сергія Чоботаря:  Землю дочці, до речі, подарували", - повідомив Бігус.

 

Згідно з документами, які оприлюднили в програмі Наші Гроші на каналі ZIK, земля записана на Оксану Сергіївну Чеботар.

 

Крім того, за словами Бігуса, встановлено одного з нападників на знімальну групу, коли та готувала сюжет 28 квітня.

"Він (нападник – ред.) теж чітко й прямо пов'язаний із Чоботарями. Документарно", - додав Бігус.

При цьому у повідомленні телеканалу відзначають, що документи показали начальнику Чоботаря – Міністру внутрішніх справ Арсену Авакову.

"Але міністр зробив вигляд, що не почув і навіть не побачив ні журналіста, ні документів", - відзначили в повідомленні каналу.

к відомо, у вівторок біля цього будинку невідомі молодики двічі напали на знімальну групу каналу "ЗІК", побили оператора, відібрали камеру та відеореєстратор. Під час зйомок на територію садиби заїжджала біла Toyota Camry з номерами 5555, яка, за словами Бігуса, належить дружині Чеботаря.

У свою чергу сам Чеботар ввечері розповсюдив повідомлення про те, що не має відношення до цього будинку, а всі, хто стверджують протилежне, намагаються "дискредитувати команду міністерства, що взяла жорсткий курс на боротьбу з корупціонерами".

Будинок у селі Лісники побудований у заповідній лісовій зоні.

Українська правда