Жителі аварійного будинку на Січових Стрільців збираються перекривати дорогу


В житловій трьохповерхівці в Івано-Франківську трапився під’їзді утворилася тріщина та стався обвал сходової клітки.

Сталося все  14 січня на вулиці Січових Стрільців, в 16 будинку. Мешканця будинку врятувало диво – повз нього пролетів бетон від сходової клітки. На місце виїхали рятувальники. Сходову клітку обстежили, огородили місце й відкрили для людей запасний евакуаційний вихід з приміщення офісу “Мері Кей”, який знаходиться в будівлі, пише WestNews

Мешканка будинку пані Тетяна розповіла, що люди у відчаї і збираються перекривати дорогу.

“Або ми перекриваємо зранку вулицю на Січових Стрільців. Я не знаю, що нам робити. Можливо, в п’ятницю підемо на прийом до Марцінківа. Дійдемо то дійдемо, а ні то виносимо дивани, лавки, а що ми зробимо. Або в прокуратуру будемо йти”, – додала пані Тетяна.

Як писали журналісти Бліц-Інфо, 14 січня близько 23-ї до франківських рятувальників надійшло повідомлення про можливий обвал сходової клітки у триповерховому будинку на вулиці Січових Стрільців. Після візуального обстеження сходи з першого до третього поверху перекрили. Втім, що робити з будинком в мерії вирішуватимуть тільки після обстеження фахівцям та наданих актів. Наразі було вирішено мешканців не відселяти.

До теми: Франківськ втрачає пасаж Єгеря: Депутатів просять врятувати пам'ятку від руйнації