Житлові будинки та кухня в кафе горіли на Прикарпатті


За минулу добу на Прикарпатті зареєстровано 5 пожеж. Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

Зокрема, 8 листопада об 11:47 в місті Косів на вулиці Кобилянської виникла пожежа в кімнаті житлового будинку. Вогнем пошкоджено кімнатау та речі домашнього вжитку. Працювала ланка_ГДЗС, час роботи 10 хв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

8 листопада о 12:34 в місті Івано-Франківськ на вулиці Вовчинецька горіло приміщення кухні в одному із кафе. Вогнем знищена фритюрниця. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання панелі управління фритюрниці. 

8 листопада о 13:19 в місті Надвірна на вулиці Руднєва сталася пожежа побутового сміття в контейнері. Вогнем знищено побутове сміття. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

9 листопада о 00:48 в місті Надвірна на вулиці Б.Хмельницького виникла пожежа в кімнаті житлового будинку. Вогнем знищено речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі встановлюється.