Житловий будинок горів у прикарпатському селі


За минулу добу на Прикарпатті зареєстровано 10 пожеж, з них 5 – у природних екосистемах. Про це інформує управління ДСНС в Івано-Франківській області.

18 квітня о 13:54 в селі Старий Лисець Тисменицького району сталася пожежа недіючої господарської будівлі. Вогнем знищено споруду та побутове сміття. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленою особою. 
18 квітня о 20:20 в Коломиї по вулиці Костомарова загорілася господарська споруда. Вогнем знищено покриття. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленою особою. 
18 квітня о 22:35 в селі Збора Калуського району по вулиці Польовій загорівся житловий будинок. Вогнем знищено покриття будинку. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електромережі. 
18 квітня о 22:39 в Івано-Франківську по вулиці Сорохтея сталася пожежа на кухні житлової квартири на другому поверсі житлового будинку. Вогнем пошкоджено дерев'яну тумбочку. Причина виникнення пожежі встановлюється. 
З початку року в області виникли 1417 пожеж.