Зіновій Шкутяк за власним бажанням позбувся посади голови політради партії "Наша Україна"


Як вже повідомляло «Бліц-Інфо», колишній міський голова Івано-Франківська, керівник Івано-Франківського обласного осередку партії «Наша Україна», Зіновій Шкутяк нещодавно позбувся посади голови політради партії «Наша Україна».

Засідання політради «Нашої України» в суботу прийняло рішення обрати головою політради партії Ірину Ванникову – прес-секретаря лідера партії «Наша Україна» Віктора Ющенка. Таке рішення підтримали усі 46 присутніх членів політради.

Проте Зіновій Шкутяк не покидатиме політику і надалі братиме активну участь у житті країни. Про це він повідомив у розмові з кореспондентом «Бліц-Інфо».

Зіновій Шкутяк переконує, що сам виступив ініціатором таких кадрових змін. За його словами, голова політради партії повинен вирішувати багато питань в Києві та контактували з людьми у столиці. Проте сам Шкутяк не має в планах перебиратися до Києва. «Жодних змін не сталося. Це просто формальність, на яку я чекав», - говорить Зіновій Шкутяк.

Політик залишається головою Івано-Франківської обласної організації партії «Наша Україна» та не збирається іти з політики.