Злочинці викрали з будинку прикарпатця телевізор і супутниковий тюнер


До чергової частини Богородчанського відділення поліції звернувся 56-річний мешканець одного із сіл району. Чоловік повідомив про те, що невідома особа з його житлового будинку викрала плазмовий телевізор марки «Самсунг» та спутниковий тюнер.

Проведеними розшуковими заходами правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 30-річний односельчанин потерпілого. Як з’ясували поліцейські, зловмисник дізнався, що господаря немає вдома, той був на роботі, шляхом підбору ключа проник в середину будинку, звідки викрав плазмовий телевізор марки «Самсунг» та спутниковий тюнер, після чого з місця події втік.

В ході проведених слідчих дій правоохоронці встановили причетність зловмисника до вчинення ще двох крадіжок з інших будинків. Крадене лиходій продав, а виручені кошти витратив на власні потреби.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження передбачене ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області