Злочинець вкрав у мешканки Снятина косарку, бензопили та інструменти


21-річний зловмисник проник до нежитлового приміщення у приватному секторі та викрав господарські прилади: косарку та дві бензопили та набір інструментів. За вчинення протиправних дій чоловіку загрожує до шести років позбавлення волі.

До Снятинського районного відділу міліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що з її господарської будівлі викрадено бензинову косарку, дві бензопили та набір інструментів. На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група.

В ході проведених оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу, яка вчинила крадіжку майна. Ним виявився 21-річний чоловік, мешканець одного із сіл Снятинського району. Під час розмови він розповів, що розбивши вікно, проник до приміщення, звідки і викрав господарське приладдя, яке там знаходилося.

Частину викрадених речей чоловік збув, тож правоохоронцям довелося вилучати крадене у покупців.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За вчинене зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років, інформує УМВС.