Злочинець викрав у прикарпатського пенсіонера гроші і медаль


До Івано-Франківського відділу поліції звернувся 80-річний житель міста, котрий повідомив, що невідома особа скоїла крадіжку грошових коштів в сумі 4300 та медалі з його квартири.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники поліції встановили особу крадія. Ним виявився 33-річний франківчанин, який мав судимість за вчинення крадіжок та шахрайств.

З’ясовано що він, шляхом підбору ключа, проник до квартири, звідки вчинив крадіжку, після чого втік. Чоловік зізнався у скоєному та розповів, що викрадені кошти витратив на власні потреби, а медалі згодом мав намір продати.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження передбачене ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років.

Крім того, поліція перевіряє підозри на причетність його до вчинення серій квартирних крадіжок в обласному центрі. Інформує сектор комунікації ГУ Національної поліції в Івано-Франківській області.