Злодіїв, які пограбували франківську пенсіонерку спіймали за запахом парфумів


Пенсіонерка з Івано-Франківська повернулася додому з магазину, залишила в коридорі на тумбочці сумочку й поспішила на кухню.

При цьому квартиру не зачинила. Через якийсь час жінка зауважила, що сумочки нема. Там були дві тисячі гривень і французькі духи «Шанель», пише АП

Розгублена пенсіонерка вийшла у двір і поділилася своєю бідою з сусідками, які сиділи під під’їздом. Ті розповіли, що бачили, як щойно в будинок заходили і виходили з нього дві пари молодих смаглявих чоловіків і жінок. Потерпіла викликала слідчо-оперативну групу міліції. Черговий міськвідділу внутрішніх справ передав інформацію про крадіжку й прикмети підозрюваних нарядам патрульної служби. Об’їжджаючи територію маршруту на службовому «Пріусі», наряд у складі старшого прапорщика міліції Василя Романюка та прапорщика міліції Володимира Мниха побачив на вулиці Донцова чотирьох смаглявих чоловіків і жінок. За прикметами вони були схожі на підозрюваних.

Крім того, від «дам» ішов міцний шлейф «Шанелі»… Затримані мешканці Закарпаття видали правоохоронцям 1900 гривень, які поцупили з квартири пенсіонерки, і показали місце, де викинули її сумочку.

За словами смаглявих жінок, вони вилили на себе залишки «Шанелі», а флакон кудись пожбурили. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу стосовно 26-річного жителя міста Воловець, який, власне, поцупив сумочку.