Злодій-невдаха намагався посеред ночі "віджати" у франківської пари велосипед


Сьогодні вночі близько 2-ї години ночі невідомий чоловік намагався поцупити велосипед. Інцидент трапився в сквері Міцкевича.

Про це у соцмережі  Facebook написала мешканка Івано-Франківська Наталя Каблюк.

Містянка зазначає, що любить їздити на велосипедах нічним Франківськом, адже немає багато людей і машин. Однак, вчора з ними трапилася неприємна історія.

"Покатались біля озера та повернулись в парк Міцкевича, де біля нас намотував кола підозрілий тіпочок. Спочатку спитав скільки коштує велосипед, потім поцікавився чи справжні шімано на ньому і т. д. Вже було зрозуміло, яка його ціль, але ми вирішили подивитись, що буде далі. І тут цей герой в 02:00 годині ночі видає епічну фразу: чуєш брат, дай катнутись пару кружочків навколо парку. Це було і смішно і грішно", - йдеться в повідомленні.

За її словами, між злодієм та її чоловіком відбулась словесна перепалка, після чого цей "недокрадій" дістав ніж і почав ним розмахувати. На допомогу прийшли юнаки із сусідньої лавки, один з них пізніше допоміг міліції затримати підозрюваного.

"Підозрюваний втік, однак його затримали після того, як ми поїхали додому. З допомогою соціальних мереж, хлопці знайшли наш номер телефону, і ми до 5 ранку складали опис ситуації, разом з нашою міліцією. Завдяки оперативній роботі патрульних, які прибули на місце через 3хв та наряду міліції, злодій був затриманий і доставлений в відділення для подальшого розслідування. Будьте обережні, коли гуляєте нічним Франківськом і не кажіть, що наша міліція нічого не робить! Ровер цілий і ми теж", - підсумовує Наталя Каблюк.