Зроби добро до Дня Миколая: Онкохвора франківська патрульна потребує допомоги


У День святого Миколая, 19 грудня, всі чекають подарунків. Онкохвора молода мама, франківська патрульна мріє про одне — завершити лікування. Бо саме в цей день відбудеться останнє введення препарату Герцептин.

По суті, це фініш. Позаду 17 крапельниць. На жінку чекає 18 введення, опісля — невеличка операція, яка є плановою і спрямована на комфортне та безболісне життя (Ред. — до 27 тисяч гривень). Після неї Мар`яні потрібно обстежуватися згідно графіка. Зараз на щомісячний препарат, який 19 грудня, потрібно 55 тис грн. Кожен небайдужий може долучитися до допомоги і тим самим зробити подарунок Мар`яні Гавриляк на Миколая. Адже мріє онкохвора лише про здоров`я, пише Місто

Нагадаємо, у липні 2016 року Мар`яні Гавриляк з Івано-Франківська, яка виховує 3-річний сина, діагностували агресивну форму раку грудей (2 стадія). Тоді у 2016, сума, яка потрібна була на лікування, вражала і здавалася недосяжною. На лікування уже витрачено близько мільйона. Позаду складна операція, хіміотерапії і 17 введень курсу Герцептин. При операції повністю видалили дві молочні залози, поставили інпланти. Жінці зробили розріз під рукою, щоб перевірити, чи не пошкоджені лімфатичні вузли. Після цього видалили сигнальний лімфатичний вузол, тому тепер у Мар`яни ще і проблеми з рукою, яка постійно набрякає і болить.

Якщо Ви хочете допомогти Мар`яні, то це можна зробити за вказаними реквізитами:

Картка ПриватБанку

4731 2127 0154 9148

Pay Pal:

Tua05093@temple.edu
(Контактна особа – Natalie Kurpel-Dosaeva)

GoFundMe: www.gofundme.com/2mb8v2yc

Офіційна група: www.facebook.com/groups/765853763517606