Зустріч з танцівниками балету «Second Floor»


У суботу — 10 лютого о 17.00 в ресторані Urban Space 100 — відбудеться зустріч із представниками творчого об’єднання Baza Art People, які в неділю презентують в Івано-Франківську сучасний балет «Second Floor».

Творча команда Baza Art People об’єднує артистів Kyiv Modern-Ballet й Apache CREW. Ці колективи — обличчя сучасних танців України. Вони — лауреати і призери міжнародних конкурсів. Їхні роботи — події, що завжди привертають увагу та збирають аншлаги.

У творчому вечорі участь візьмуть виконавці балету «Second Floor»: Анастасія Харченко, Андрій Чаплик, Анатолій Водзянский, Галина Кондратюк, Дмитро Кондратюк, Олександр Пташник. Кожен із них має свою історію та досвід, якими готовий поділитися. Можна буде дізнатися більше про «Second Floor», про те, чим надихаються артисти і як відчувають спектакль. Цей балет, нагадаємо, — це історія про унікальність внутрішнього світу кожного з нас, прагнення знайти близьку людину та силу кохання, що здатне підняти на вищий рівень. У постановці використано музику знаних сучасних композиторів та виконавців: це Джеймс Блейк, Нільс Фрам, Густаво Сантаолалья.

Зустріч із Baza Art People — також добра можливість поговорити про сучасний танець в Україні та тенденції його розвитку. Тож це буде цікаво для всіх, хто займається танцями і любить це мистецтво, хто вболіває за розвиток танцювальної культури в Івано-Франківську та стежить за актуальними культурними процесами в Україні.

— Ми бачимо яскраві приклади реалізації талановитих українських танцівників за межами нашої країни. Згадайте, до прикладу, українця Полуніна, який сколихнув світ своїм танцем. Проте ми недостатньо цінуємо тих, хто продовжує працювати та розвивати сучасний танець тут, в Україні. Варто підтримати наших артистів — запрошуємо всіх на нашу зустріч, — говорить Ігор Крицак, координатор програми «Гарячий Спорт» «Теплого Міста».

Вхід на зустріч вільний.

Творчому вечору також передуватиме серія майстер-класів від артистів Baza Art People.

Балет «Second Floor» є продовженням фестивалю сучасного танцю «Dance with APACHECREW» і реалізовується в рамках проекту Mad about Dance платформи «Тепле Місто». Прем’єра у Франківську можлива завдяки ґрантовій програмі Urban Space 100.

Виступ відбудеться 11 лютого, в неділю, о 19.00 на сцені Івано-Франківської обласної філармонії ім. І.Маланюк. Деталі — у фесбук-події Прем'єра танцювального спектаклю "Second Floor". Квитки: у касах філармонії, Urban Space 100, на https://ticketclub.com.ua/eventsession/9034/.