Зять Яроша передав "привіт" прикарпатським чиновникам доби Януковича


Сьогодні, після смітникової люстрації начальника управління Мінюсту в Івано-Франківській області Василя Кавацюка, організатори "акції" провели брифінг для ЗМІ.

Провідник "Правого сектору" на Прикарпатті Василь Абрамів та командир четвертого запасного батальйону ДУК Віктор Тихенький пояснили журналістам, що змушені йти на такі дії, адже ставленики регіоналів досі залишаються на посадах. На запитання, чи не думали вони "попросити" Кавацюка з посади більш цивілізованими методами Василь Абрамів відповів, що не любить популізму. Мовляв, вони намагались це зробити у випадку з головним лікарем прикарпатської лікарні, але "з того нічого не вийшло, бо комісія не хотіла його чіпати". Тож вони вирішили діяти такими методами.

"Ми прийдемо в кожний кабінет, де досі сидять ті ж самі посадовці з часів Януковича", - призрозив Абрамів.

І зачитав список осіб, які б на його думку вже давно мали покинути посади через зв'язки з регіоналами чи корупцію. Зокрема, у списку начальник ГУ СЕС в Івано-Франківській області Михайло Яворський, директору департаменту охорони здоров'я ІФ ОДА Роман Мельник, начальнику ОДТРК "КАРПАТИ" Володимир Приймак та суддя Петро Черепій.

Натомість журналісти поцікавились подальшою долею "люстрованого" Василя Кавацюка. Віктор Тихенький розповів, що начальника обласного Мінюсту відвезли у травмпунк. А саме, щоб "потім не було претензій, що його били". 

До теми: В Івано-Франківську стартував марш-протест "Чистий четвер"

У Франківську начальника юстиції запхали у сміттєвий бак 

Правий Сектор "катає" Кавацюка Франківськом та вимагає заяву на звільнення