1000 і 1 родзинка осінніх черевиків каталогу Favorite Shoes


Конкуренція на ринку жіночого взуття є доволі жорсткою: всі прагнуть захопити максимально широкий сегмент і запам'ятатися покупцям оригінальними ідеями і бездоганною якістю.

У виграші від битви брендів примхливі модниці: в каталозі осінніх черевиків інтернет-магазину Favorite Shoes за посиланням https://favoriteshoes.com.ua/ru/botinki-osennie/ знайдуться трендові моделі, модні фасони, красиві забарвлення, комфортні колодки і тисячі цікавих деталей. Поговоримо саме про деталі?

Ремінець замість язичка й застібки-блискавки

Часто пошкоджували ненадійну пластикову деталь застібки? Зламати акуратний ремінець, закріплений на замку блискавки від Le`Berdes, просто неможливо. Ідея стильна і практична.

Металеві прикраси

Маленькі і масивні декоративні металеві елементи з найпростішої моделі роблять елегантні козаки і стильні дезерти:

красиво оброблені металом підошва і каблуки черевиків від Le`Berdes;

великі металеві бляшки з рельєфним візерунком прикрашають короткі черевики і високі півчобітки від Medea;

десятки металевих зірочок прикрашають верх черевиків від Basconi.

 

Лакові вставки

Красиво виглядають за яскравого сонячного світла і штучного освітлення. Найчастіше лаковою шкірою прикрашені носок і задник черевика. Відразу три фактури шкіри, від гладкого лаку до матової шкіри, використані в коротких черевиках від Jeannot.

Немає опису.

Ланцюжки

Металеві ланцюжки на бічній частині і навколо ноги виглядають привабливо: це рухливий елемент, який реагує на найменший подув вітру. Ваш образ у черевиках від Sasha Fabiani і Le`Berdes не буде статичним.

Ремінці

Вони замінюють класичну шнурівку, м'яко облягають ногу, несуть виключно декоративну функцію — і в будь-якому випадку надають взуттю модну фактурність і багатошаровість. У черевиках на рифленій підошві від Ilvi і Basconi ремені виглядають брутально. У моделях від Sasha Fabiani — жіночно.

Немає опису.

Подвійний шов

Деталь, притаманна фірмовим джинсам, цілком доречна для взуття: подвійний шов гарантує надійний захист від протягів і вологи. Вишукано виглядає подвійна строчка на коротких черевиках із замші від Medea.

Глибокий виріз ззаду

Авторська модель без застібок із бежевої замші від Deenoor забезпечена широким і глибоким вирізом ззаду: зручно знімати і одягати взуття, легко заправити в черевики довгі штани, красиво виглядатимуть ноги в легінсах.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!