Alyona alyona випустила кліп #дубадав


«#дубадав» - танцювальний трек від української реперки alyona alyona. Це історія алегоричного перетворення людини в дерево, яке хоче розворушитися і танцювати на повну.

В відео до треку взяли участь поціновувачі творчості артистки, просто створивши GIF у спільноті Viber.

alyona alyona: Мені дуже близька ідея того, щоб завжди бути в гарному гуморі. Знаходити щастя у маленьких миттєвостях щодня і ділитися ним з усіма — на сьогодні це дійсно геройство.

Ми почали писати трек далеко від дому ще до карантину, але закінчити його нам допоміг саме він. Щиро хотілося написати веселу пісню, яка б символізувала  відрив, несла гарний вайб незалежно від того, де ти знаходишся: навіть якщо ти не двіжуєш в мегаполісі - завжди маєш можливість танцювати серед дерев..

Режисером кліпу  виступив Дмитро Чернявський, який раніше працював разом з alyona alyona і Vladimir Cauchemar над відео «Dancer». Режисер зміг гармонічно інтегрувати в сюжет кліпу “Дубадав” GIF переможців конкурсу, що проходив протягом останнього місяця в спільноті alyona alyona в Viber.

Я дуже щаслива від того, що так багато людей взяли участь у моєму танцювальному конкурсі і найкращі відео я змогла додати до кліпу і таким чином, в карантинний час, об'єднатися через Viber для того, щоб створити це відео.

Сподіваюся, ви всі будете танцювати так, щоб аж #дубадали.” - ділиться враженнями від  роботи alyona alyona.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!