Американка витратила на лікування курки 10 тисяч доларів


Птаха значила для неї так багато, що жінка була навіть готова піти з життя, якби курку не вдалося врятувати.

Мешканка штату Колорадо (США) 37-річна Селета Нотнагель витратила 10 тисяч доларів, аби врятувати життя домашній курці, до якої вона дуже прив'язалася. Про це повідомляє Yahoo. 

Курку, на ім'я Блю Маран жінка придбала за 12 доларів. Але тримати птаху в курнику не стала. Блю мешкала разом із господинею в будинку, любила ніжитися у Селети на руках і спала на тумбочці біля її ліжка. 

У березні минулого року американка звернула увагу на те, що її улюблениці все важче дихати. Разом із куркою вона побувала у провідних ветеринарних фахівців, але діагнози різнилися. Одного разу у Блю запідозрили рак, іншого - вроджену ваду серця. 

Зрештою, лікарі зійшлися на тому, що пташці необхідна операція, яка б допомогла її серцю працювати краще. Такі операції у штаті Колорадо вже роблять котам і собакам, але до появи Блю це ніколи не робили птахам. 

Селета Нотнагель погодилася на дороговартісне оперативне втручання для своєї улюблениці.

"Вона є моєю другою душею. Якщо Блю не буде, ти можеш також викопати яму, достатньо велику, щоб нас обох туди покласти", - попередила жінка свого чоловіка.

Зрештою, операція на серці курки пройшла успішно. Лікування домашньої улюблениці обійшлося американці у 10 тисяч доларів. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!