Анастасія Димид з Гошева пройшла фінал Нацвідбору Дитячого Євробачення-2023


У понеділок, 24 липня, оголосили імена фіналістів Національного відбору на Дитяче Євробачення-2023. Ними стали гурт 3ʼbeauties, POLINA BABIY, Анастасія Бєлібова, Денис Грищук та прикарпатка Анастасія Димид.

Про це повідомляє Суспільне Мовлення.

Музична продюсерка Нацвідбору Світлана Тарабарова ділиться, що обрати пʼятірку фіналістів було складно: 

«Хотілося залишити всіх! Наша пʼятірка вийшла по-справжньому різноманітною та сильною. Тут і маленька дівчинка, яка співає народним голосом, і тріо дівчат, які своїми голосами немовби пташки пронизують до глибини душі, і запальний хлопчик з унікальним тембром, на якого хочеться дивитися, не відводячи очей, і дві неймовірні поп-діви Анастасія та Поліна. Ми сформували дуже сильну пʼятірку фіналістів, щоб український глядач та наше журі мали достойний вибір та змогли відчути, яка дитина має поїхати в Ніццу. Моя думка: будь-хто з цієї пʼятірки якісно, круто та професійно представить Україну на Дитячому Євробаченні. Я вболіваю за кожного!».

До прослуховування учасників лонглиста Суспільне долучило експертну раду, до якої увійшли представники сучасної музичної індустрії: DEMCHUK, KHAYAT та Євген Хмара.

До списку фіналістів Нацвідбору на Дитяче Євробачення-2023 потрапили:

1. Гурт 3ʼbeauties

Учасниці гурту 3ʼbeauties, 13-річна Анна Ткач, 12-річна Владислава Волинець та 13-річна Олександра Коровицька, родом з Луцька. Дівчата стверджують, що їхня суперсила в єдності. Мріють наповнити своє творче життя яскравими музичними подіями та звершеннями, починаючи з перемоги на Дитячому Євробаченні. «У нас є синергія! Наша творча енергетика зʼєднується воєдино, і тому шанс на перемогу потроюється», — впевнені учасниці гурту.

2. POLINA BABIY

14-річна Поліна родом із Одеси, але тимчасово проживає в м. Братислава (Словаччина). Юна артистка переконана: її суперсила в тому, що під час виступів вона немовби обіймає слухачів своєю енергетикою. Мріє представити Україну на Дитячому Євробаченні та донести меседж своєї пісні всій Європі. «В моїй пісні глибокий сенс, дуже актуальний на сьогоднішній день для всіх європейців. Я працюю над своїм вокалом щодня, невпинно вдосконалюю себе і сподіваюся на краще!», — поділилася POLINA BABIY. 

3. Анастасія Бєлібова

12-річна Анастасія народилася в Миколаєві, а тепер проживає в місті Южноукраїнськ Миколаївської області. Змалечку майбутня співачка займалася бальними танцями та має багато перемог на своєму рахунку. Саме завдяки цьому досвіду вона звикла багато працювати на шляху до своєї мети. «Коли займаєшся тим, що подобається, іноді втома навіть приємна», — ділиться Настя. Ще дівчина мріє, щоб українська медицина була на такому високому рівні, щоб будь-який новий вірус був їй не страшний. 

4. Денис Грищук

12-річний Денис родом з Нововолинська, що на Волині, проте тимчасово проживає в польському Любліні. Каже, що його суперсила в тому, що він тверезо та реалістично дивиться на події, не ідеалізуючи їх. Переконаний: щоб чогось досягти — потрібно багато працювати. Юний співак мріє у майбутньому зібрати стадіон: «Хочу, щоб мій концерт відбувся в мирній Україні, сюди приїхали шанувальники зі всього світу і захопилися країною так само, як і я»

5. Анастасія Димид

Дев'ятирічна Анастасія родом із села Гошів Івано-Франківської області. Анастасія прагне нести людям радість і вірить, що її голос залишає слід у серцях слухачів та пробуджує незабутні емоції. Каже, що її суперсила в тому, що вона українка. Настя мріє стати відомою на весь світ співачкою, прагне до самовдосконалення та музичних експериментів, бо переконана: творчий процес — це постійний саморозвиток. «Я переможу на цьогорічному Нацвідборі, бо я завзято і наполегливо працювала задля цього моменту все життя!», — каже Анастасія Димид.

Фінал Нацвідбору на Дитяче Євробачення-2023 відбудеться в жовтні у форматі онлайн-концерту. Як і минулого року, до вибору представника України на Дитячому Євробаченні долучаться три члени журі. Склад журі фіналу визначать українці шляхом онлайн-голосування. 

Дитячий пісенний конкурс Євробачення-2023 пройде у Франції. Фінал конкурсу відбудеться 26 листопада в Палаці Нікайя у Ніцці.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!