Анушкевичус і пустота


У нашої місцевої влади з настанням тепла щороку виникають одні й ті самі проблеми – незаконні літні майданчики, які вже звично називають – літники.

От нещодавно в.о. начальника КП «Муніципальна інспекція з благоустрою» Степан Кукула під час оперативної наради відзвітував, що в Івано-Франківську налічується більше 30 самовільно встановлених літніх майданчиків.

Знаючи наших чиновників, я абсолютно переконаний, що хтось комусь сунув, і цей «комусь» пообіцяв, що прикриє, якщо будуть проблеми.

І я навіть переконаний, що прикриють, і всі ці тридцять самовільно встановлених літніх майданчиків спокійнісінько собі профункціонують до настання холодів.

Віктор Анушкевичус, який пишається, що його на виборах до Верховної ради підтримало 30 тисяч виборців, якраз і породив всі ці руйнівні для міста схеми. Саме за його мерства історичне середмістя забудували так, що залишається лише пити корвалол. Саме він довів комунальну інфраструктуру до ганебного стану. Саме він зруйнував вулицю Шевченка. Сьогодні на оперативній нараді керівник департаменту комунального господарства, транспорту та зв’язку Михайло Смушак заявив, що за місяць ремонт вулиці закінчать. Це відверта брехня, яку підтримує Віктор Анушкевичус. Тому що відрізок вулиці Шевченка від вул. Гординського до вул. Січових Стрільців ніхто ремонтувати не збирається.

І тут виникає питання – чи Анушкевичус породив й осідлав всі ці корупційні схеми в місті, чи він просто втратив контроль над ситуацією.

Я схиляюся до останнього.

Саме з цієї причини голова міськради намагався, отримавши мандат депутата ВР, втекти з міста, яке він занедбав.

А ті 30 тисяч, які його підтримали… Що ж, можливо комусь і подобається жити в місті, яке планомірно знищується. Пустота в голові – вона така…

                                                                                                           Анонс Контракт