Анушкевичуса просять поновити на посаді звільненого гендиректора водоекотехпрому


Сьогодні, 3 листопада в Івано-Франківську відбулася прес-конференція щодо звільнення керівника КП “Івано-Франківськводоекотехпром” Миколи Саєвича.

На неї з'їхалися керівники водоканалу майже з цілої України. Опісля відбулося засідання у підсумку якої присутні підписали звернення до міського голови у якому просять  поновлити Миколи Саєвича на посаді генерального директора КП «Івано-Франківськводоекотехпром».

"За результатами засідання, проведеного 03 листопада 2015р. Радою Асоціації підприємств водопровідно-каналізаційного господарства України «Укрводоканалекологія» за участю представників трудового колективу КП «Івано-Франківськводоекотехпром», голови Наглядової ради КП «Івано-Франківськводоекотехпром», заступників міського голови м. Івано-Франківськ, представників громадськості міста та засобів масової інформації з приводу ситуації, що склалась у зв’язку з підписанням розпорядження міського голови від 27.10.2015 року № 165/1-с про звільнення з роботи генерального директора КП «Івано-Франківськводоекотехпром» Саєвича Миколи Броніславовича, прийнято резолюцію звернутися до міського голови Анушкевичуса В.А. з пропозицією переглянути прийняте рішення щодо звільнення Саєвича М.Б., скасувати розпорядження від 27.10.2015 року № 165/1-с та поновити на посаді генерального директора КП «Івано-Франківськводоекотехпром» Саєвича М.Б.", - йдеться у зверненні.