Аварія у Татарові - водій мотоцикла помер у лікарні


Внаслідок зіткнення між вантажівкою та мотоциклом, від отриманих травм керманич двоколісника загинув, а його пасажира госпіталізовано. Деталі дорожньо-транспортної пригоди встановлюють слідчі у рамках відкритого кримінального провадження.

Подія сталася 14 серпня близько 18:35 в населеному пункті Татарів, Ворохтянської територіальної громади. Як попередньо встановили поліцейські, 32-річний водій мотоцикла, не надав перевагу в русі та допустив зіткнення з вантажним автомобілем «ДАФ».

Читайте також:  В Татарові мотоцикл "влетів" під вантажівку. Є постраждалі

Внаслідок аварії, водія та пасажира мотоцикла з травмами доставлено до лікарні. Однак, при наданні медичної допомоги керманич двоколісника помер.

Водій вантажівки - тверезий.

За фактом аварії слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

На зображенні може бути: дорога та хмара

Поліцейські закликають водіїв транспортних засобів суворо дотримуватись Правил дорожнього руху, не допускати ризикованих маневрів і дотримуватися швидкісних режимів у населених пунктах та поза ними, щоб мати змогу швидко зорієнтуватися у несподіваній зміні обстановки.

Пам’ятайте, що неухильне дотримання правил дорожнього руху, є запорукою збереження власного життя.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!