Авдіївка знову під потужним вогнем "Градів": найсвіжіша інформація з "гарячої точки" АТО


Від неділі втрати бойовиків становлять близько 100 осіб, серед них понад 60 військових Російської Федерації – у морзі Донецька

Українські військові в Авдіївці - під дедалі потужнішим вогнем. Цієї ночі терористи випустили в них більше сотні снарядів з реактивних систем залпового вогню "Град". Про це "5 каналу" повідомив речник штабу АТО.

Крім того, у захисників міста бойовики цілили з артилерїі 152 калібру та танку. За ніч поранених армійців там немає. "По нам працював 120-мм міномет, використовувався також 122 калібр. Це артилерія, і 152—працював", - розповів заступник командира 72-ї  механізованої бригади ЗСУ Олександр Самарський.

Він розповів: "Їхня спроба повторюється – атакувати наші позиції та спробувати видавити нас з наших позицій. Втрати вони несуть колосальні, проте все одно лізуть. Можливо, підтягли свій резерв".

Нагадаємо, що позиції в Авдіївці боронить 72 бригада. За їхньою інформацією, від неділі втрати ворога становлять близько сотні осіб. Зокрема, понад 60 військових Федерації у морзі Донецька.