Автокрадій з Прикарпаття намагався сховатися в Тернополі


Тиждень тому у м.Бучач було викрадено автомобіль «Рено Кенго». Автівку розшукували як на Івано-Франківщині так і у інших областях.

Як виявилось, авто-крадій утік до Тернопільської області, а коли подумав, що все вже «вляглося», вирішив повернутися на Прикарпаття. Саме тоді його і помітили працівники карного розшуку Тернопільщини та повідомили про це правоохоронців Прикарпаття.

Отримавши цю інформацію, працівники ДАІ пильно вистежували викрадача. Він не забарився та, проїжджаючи повз інспекторів, які подали жест про зупинку, тільки «додав газу». Правоохоронці вже були напоготові та одразу ж почали переслідування.

Через кілька кілометрів працівники Державтоінспекції заблокували рух і водій був вимушений зупинитися. На вимогу про пред’явлення документів, чоловік подав посвідчення водія… власника викраденої автівки! Звісно сумнівів не залишалося, особу і автомобіль, який розшукували – знайдено.

Правопорушник зізнався, аби викрасти авто він проник до будинку власника. Звідти він поцупив ключі від автомобіля, відтак і саму автівку. Покарання за вчинене передбачене ст.289 КК України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від 3-х до 10-ти років.