Без гучних святкувань у Франківську проведуть "Тріумф-2014"


Сьогодні відбулась прес-конференція міського голови Віктора Анушкевичуса присвячена проведенню 12 щорічної церемонії вшанування лідерів економічного прогресу "Тріумф-2014".

За словами Віктора Анушкевичуса, незважаючи на кризу та війну на сході України, у місті є підприємства які в складний час працюють з прибутком, сплачують податки до бюджету і заробітню плану працівникам. Тому не провести таку церемонію буде неправильно, повідомляє кореспондент "Бліц-Інфо".

"Зважаючи на кризову ситуацію цьогоріч "Тріумф" буде проведено в обмеженому форматі. Не буде жодних вечірок, та розважальних заходів. Церемонію нагородження супроводжуватиме тільки оркестр. Такий формат підтримали дорадча рада і рада підприємців міста. Я переконаний, що підприємства та підприємців, які дали нам змогу наповнювати міський бюджет потрібно вшанувати. Завдяки їм спільно вдалося виконати чималий обсяг робіт. В тому числі і ремонт доріг. Тому цьогоріч "Тріумф" буде проведено в обмеженому форматі. Не буде жодних вечірок, та розважальних заходів. Церемонію нагородження супроводжуватиме тільки симфонічний оркестр. Такий формат підтримали дорадча рада і рада підприємців міста", - розповів Віктор Анушкевичус.

Заступник міського голови Богдан Білик зазначив, що цьогоріч на проведення "Тріумфу" у бюджет міста було закладено 50 тисяч гривень.Ця сума передбачає закупівлю призів, зйомку сюжетів про підприємства та оренду приміщення.

Загалом цього року налічується 9 номінацій за якими виз начатимуть переможців. заявки для участі у конкурсному відборі приймаються до 14 березня. Церемонію проведуть 27 березня у ресторані "Пасаж Гантербергів".